Лидерът Реал Сосиедад посреща Бенфика в мач от група “D”. Победа на испанците ще доближи тима неимоверно до следващата фаза. Мачът пък се явява последен шанс за Бенфика, които дотук тотално разочароват с изявите си и дори нямат спечелена точка.

И двата отбора се намират в сравнително добра форма напоследък. Баските все още нямат загуба в Шампионската лига, докато Бенфика компенсира лошото си представяне в Европа със силни игри в Португалия, където "орлите" имат 8 победи и равенство в последните си девет мача в първенството. Предишната среща между двата тима бе спечелена от Реал Сосиедад в Лисабон с 1:0.

📋 ¡La 𝗔𝗟𝗜𝗡𝗘𝗔𝗖𝗜𝗢́𝗡 de la Real 🆚 @SLBenfica!#UCL | #WeareReal pic.twitter.com/mWIEJF5Gc2

— Real Sociedad Fútbol (@RealSociedad) November 8, 2023

Реал Сосиедад излиза в схема 4-4-2, която ще прелива често в 4-3-3, като атаката на баските ще водят Такефуса Кубо, Микел Оярсабал и Андер Баренечеа.

📋 O nosso 𝗢𝗡𝗭𝗘 para hoje! #RSOSLB • #UCL pic.twitter.com/kNj0maYrGH

— SL Benfica (@SLBenfica) November 8, 2023

Бенфика пък няма друг изход освен да търси победата. Атаката на португалците ще води Артур Кабрал, подпомаган от Анхел Ди Мария и Рафа Силва.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!