Манчестър Юнайтед гостува на ФК Копенхаген в среща от 4-ия кръг в група "А" на Шампионската лига. "Червените дяволи" се намират на трето място в класирането с 3 точки и се нуждаят от успех на "Паркен", за да увеличат шансовете си за продължаване във фазата на директните елиминации.

Преди две седмици отборът на Ерик тен Хаг постигна драматична победа с 1:0 над датския тим на "Олд Трафорд". Единствения гол отбеляза Хари Магуайър в 72-ата минута, а дълбоко в добавеното време Андре Онана спаси дузпа.

Съставът на ФК Копенхаген е същият, който започна и при визитата в Англия. Единствената въпросителна беше дали Мохамед Елиунуси ще се възстанови навреме. Норвежкият национал води атаката заедно с Виктор Клаесон и Елиас Ашури. Тримата в средата на терена за домакините са Диого Гонсалвеш, Расмус Фалк и Лукас Лерагер.

Start-11 mod Manchester United #fcklive #ucl #fckmun pic.twitter.com/zjBmUf3Yml

— F.C. København (@FCKobenhavn) November 8, 2023

На върха на атаката на Манчестър Юнайтед започва Расмус Хойлунд. Зад него ще действат Маркъс Рашфорд, Бруно Фернандеш и младока Алехандро Гарначо. Двойка вътрешни халфове са Скот Мактоминей и Кристиан Ериксен, а Софиан Амрабат отново е на пейката. Рафаел Варан също е резерва за сметка на Джони Еванс, който ще си партнира с Магуайър в центъра на защитата.

🚨 Here's how we line up in Copenhagen for tonight's #UCL encounter 👇#MUFC pic.twitter.com/v17ogNdKZ1

— Manchester United (@ManUtd) November 8, 2023

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!