Реал Мадрид посреща Брага в мач от група "C" на Шампионската лига. “Лос бланкос”, които дотук са с перфектен актив, могат да се класират и математически за елиминациите при нова победа днес.  Брага пък ще търси да измъкне нещо на “Бернабеу”. В предишната среща между двата тима "лос бланкос" спечелиха в Португалия с 2:1.

Карло Анчелоти няма да може използва дълготрайно контузените Тибо Куртоа и Едер Милитао, а Дани Себайос и Аурелиен Чуамени също са с травми.

Италианският наставник е предприел цели шест промени в състава си в сравнение с равенството с Райо Валекано през уикенда. Лукас Васкес, Начо и Ферлан Менди заменят съответно Дани Карвахал, Дейвид Алаба и Фран Гарсия в защитата на Реал Мадрид, като само Антонио Рюдигер е запазил мястото си. Тони Кроос е предпочетен днес Лука Модрич, като германецът ще партнира в халфовата линия на Камавинга и Феде Валверде. Браим Диас заема мястото на страхотно представящия се Джуд Белингам, който днес е на пейката. Вместо Хоселу пък като титуляр в атаката започва Родриго, който ще партнира на Винисиус Жуниор.

📋✅ ¡Nuestro 𝗫𝗜 inicial 🆚 @SCBragaOficial! #UCL pic.twitter.com/CyUKIUADnh

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) November 8, 2023

Атаката за гостите от Брага пък ще водят Рикардо Орта, Алваро Джало и Брума. Наставникът Артур Жорже няма особени кадрови проблеми и ще разчита на всичко най-добро на "Бернабеу".

📋 | 11 INICIAL - LINE UP

Já há XI! 🔥#UCL | #RMCFSCB pic.twitter.com/m0HWGpxrPW

— SC Braga (@SCBragaOficial) November 8, 2023

РЕАЛ МАДРИД (4-3-3): Кепа; Васкес, Рюдигер, Начо, Менди; Камавинга; Кроос, Валверде; Диас; Родриго, Винисиус

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!