Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не скри разочарованието си от представянето на своя тим и най-вече негативните резултати. 20-кратните шампиони на Премиър лийг натрупаха цели девет поражения в 17 мача от началото на сезона, като последното такова бе в средата на седмицата, когато допуснаха допуснаха загуба с 4:3 като гост на Копенхаген.

“Ние трябва да печелим всеки мач и сме много разочаровани от тези загуби. В крайна сметка става дума за постигането на краен резултат, мисленето и процеса на управление на неговото постигане. Смятам, че доказахме, че можем да отговаряме на предизвикателствата, често показвахме, че е така, както срещу Фулъм и Брентфорд. Лутън е добър отбор и постигнаха някои добри резултати. Наясно сме, че в Премиър лийг няма лесни мачове и трябва да покажем най-доброто от себе си и трябва да сме пределно концентрирани, за да спечелим,” обясни Тен Хаг.

Нидерландецът призна, че Маркъс Рашфорд, който получи директен червен картон през седмицата срещу Копенхаген, не е в най-добрата си форма, но е сигурен, че това ще се промени. Тен Хаг допълни още, че все още няма пълна оценка на състоянието на Джони Еванс, който бе сменен при гостуването в Дания, а Мейсън Маунт трябва да бъде търпелив, за да изчака своя момент.

“Той не е щастлив и ние не сме щастливи от станалото. Той има големи очаквания към себе си, но в момента не е в най-добрата си форма. Когато отборът заиграе по-добре, Рашфорд също ще се представя по-добре, ще бележи, сигурен съм в това. Уверен съм, че ще стане още в продължение на сезона, понякога се нуждаеш само от един мач и той ще стигне до там. Все още не сме направили пълна оценка на състоянието на Джони Еванс. Нямам подробностите все още, но за утре няма да е на линия. Мейсън Маунт? Той започна няколко мача като титуляр, включително срещу Нюкасъл през миналата седмица. Но винаги има някой пред него, който се справя по-добре или показва по-добра форма. Маунт започна сезона като титуляр, но после получи контузия. Това е тежък момент за всеки футболист, защото спира процеса на интеграция. Сега трябва да намери мястото си обратно, но трябва и да е търпелив, за да играе,” заяви Тен Хаг.