Мениджърът на Челси Енцо Мареска призна, че утре могат да бъдат очаквани ротации в неговия тим за двубоя от третия кръг на “Карабао къп” срещу четвъртодивизионния Бароу. Той акцентира директно върху това, че Киърнан Дюсбъри-Хол, който бе привлечен през лятото за повече от 30 милиона паунда от Лестър, където играеше именно под ръководството на италианеца, но до момента се е появявал само като резерва.

“Това е добър шанс да дадем минути на други играчи, както го направихме в Лигата на конференциите. Надявам се, че това ще е хубав шанс за тези футболисти. Но това не е толкова важно, защото ние искаме да спечелим турнира, но е важно за тези играчи, защото те ще имат възможност да играят в официален мач. Много съм доволен от Киърнан. Трябва да разберем, че той бе основен играч в Лестър и пристигна тук като такъв, но за него бе важно да има време да се адаптира, Доволен съм как се справя,” отбеляза Мареска.

Челси успя да спечели 10 точки в първите си пет срещи в шампионата и в момента лондончани са само на три от върха, където е Манчестър Сити.

“Ние сме по-напред от там, където аз очаквах да бъдем днес. Не по отношение на резултатите, а по отношение на напредъка и играта на отбора. По отношение на резултатите сме далеч от отбори като Ман Сити и Арсенал. Казвал съм много пъти, че трябва да продължим да се подобряваме, но важното е, че в момента вървим в правилната посока,” заяви наставникът.

Следвай ни: