Временният наставник на Хебър (Пазарджик) Йордан Минев даде мнението си след шампионатното реми 1:1 с Ботев (Враца). Бившият ляв бек на Ботев (Пловдив), ЦСКА и Лудогорец призна, че е доволен от показаното от "гробарите".

"Да, казах на момчетата след мача, че ако играят както днес, нещата ще им се получават. Цялата седмица тренираха добре момчетата, видя се на мача. Можем да съжаляваме, че не взехме трите точки, с оглед на положенията, които имахме. Тренираме здраво, стъпка по стъпка, няма да се борим за изпадане. Ще гледаме по-горно класиране. Нашият отбор не е за подценяване, днес искахме да играем по-агресивно напред.

Въпросът беше да вкараме настроение в тренировките, малко повече самочувствие и да играем като отбор най-вече. Тренировките са компактни, мачът мина добре. Още като ме сложиха на тази позиция, им казах, че не съм най-големият треньор, но винаги съм играл с хъс, желание, малко от моя хъс ако мога да им предам, ще съм много доволен. Последните три дни имах проблем, прекарах ги в болница, днес обаче бях горе-долу добре и избутах мача", каза бившият национал в Пловдив.

Следвай ни: