Мениджърът на Челси Енцо Мареска бе разочарован след загубата с 1:2 от Ливърпул. Той смята, че отборът му се е представил доста силно в този мач и е заслужавал да вземе нещо повече от него.

"Не обичам да губим точки, но наистина ми хареса представянето ни.Заслужавахме нещо повече, но представянето ни бе добро. Контролирахме мача през повечето време, имахме положения, имахме владеенето на топката. Не обичам да губим, но ако трябва да губим, нека е по този начин. Отборът бе смел с и без топка. Не мисля, че този мач показва къде се намираме. Подготвихме се добре и работихме доста успешно. Трябваше да използваме възможностите си, но като цяло съм доволен от играчите си", заяви Мареска.

Специалистът отказа да коментира съдийството в мача.

"Не видях нещо притеснително относно решенията на съдията. Единственото, което чух, бяха подвикванията от трибуните. Мога само да кажа, че реферът е на терена, за да взима решения. Понякога те са добри, друг път - не. Понякога грешките идват и заради шума от трибуните, но като цяло смятам, че съдиите се справиха добре", допълни италианецът.

Следвай ни:

Снимки: Gettyimages