Треньорът на Барселона Ханзи Флик имаше защо да е доволен след победата с 5:1 над Севиля. Той похвали играчите си и заяви, че всеки мач е важен и затова е добре, че са записали нова победа в актива си, особено с оглед предстоящата тежка седмица, в която идват сблъсъците с Байерн в Шампионската лига и с Реал Мадрид в Ла Лига.

"Всеки мач е важен, не само големите сблъсъци. Днес също беше такъв. Радвам се, че се намираме в такава форма. Доволен съм от резултата и съм щастлив, че Гави се завърна в игра. Атмосферата бе наелектризираща, кожата ми настръхна. Днес за Гави целта бе да бъде на скамейката и той успя да я изпълни. Всички се радваме за него. Той игра с голямо желание, но това е нещо обичайно за него", заяви Флик.

След това той говори за предстоящата тежка седмица и дали тимът е готов за нея.

"Вие как мислите? Готови сме и винаги сме били. Моята работа е да подготвя отбора за всеки мач, независимо дали срещу нас е Байерн или Хетафе. Ще бъдем готови. Ние винаги играем на 100% във всеки мач и ще продължим да го правим. Играчите са изпълнени с увереност и класа. Радвам се, че в отбора се завръщат и Гави, Олмо и Фермин. В следващите месеци всички ще са на линия", допълни германецът.

Следвай ни: