Националите Венислав Антов и Дамян Колев, които за втора поредна година спечелиха Суперкупата на България с Левски София, гостуваха днес във волейболната рубрика на Sportal.bg - Block Out.

“Наистина започваме ударно в Шампионската лига, срещу един от най-добрите отбори в Европа (б.р. полският гранд и финалист през последните две години в ШЛ Ястржембски Венгел). По-специална подготовка няма, просто трябва да излезем и да играем нашия си волейбол, да покажем това, на което сме способни и вече, който е по-добър ще спечели. Смятам, че най-важното е да излезем без някакво излишно напрежение и да покажем най-доброто”, заяви Ванислав Антов във волейболната рубрика на Sportal.bg - Block Out.

“Честно казано, аз лично нямам наблюдения над тези два отбора (б.р. френският Шомон и германския Люнебург), но щом са в Шампионската лига, предполагам, че са на много високо ниво”, добави Антов.

“За първи път ще играем в Шампионската лига и със сигурност ще има очаквания, голяма еуфория от предстоящите мачове, но... излизаме, борим се и ще се надяваме да победим”, смята Дамян Колев.

Следвай ни: