И тази седмица ще е изпълнена с изключително много баскетбол от българските терени, като четири дербита ще се изиграят във Варна, Стара Загора, Ботевград и София.

Черно море Тича и Шумен ще открият четвъртия кръг от Sesame Национална баскетболна лига с мач в зала "Христо Борисов", като двата отбора ще гонят първи успех през новата кампания. Срещата е на 25 октомври (петък) от 19:00 часа.

Ден по-късно от 19:00 часа Берое Стара Загора приема шампиона Рилски спортист в зала "Общинска". Двата отбора спорят за първото място в класирането, като победителят ще излезе начело в таблицата. До този момент те нямат загуби в първенството.

На 27 октомври (неделя) от 13:00 часа Балкан домакинства на Академик Бултекс 99. Срещата ще се изиграе в зала "Арена Ботевград". Тимът на Васил Христов ще се бори за втори успех от началото на сезона, а евентуална победа за пловдивчани ще бъде трета в тяхната сметка.

Кръгът ще бъде затворен със сблъсък между Левски и Спартак Плевен в столичната зала "Триадица". Срещата е на 28 октомври (понеделник) от 19:15 часа. Двата отбора ще гонят втори успех в лигата.

Следвай ни:

Снимки: Startphoto