Наставникът на ЦСКА - София Александър Томаш разкри след домакинската победа с 2:0 над Ботев (Враца), че напусналият принудително терена Густаво Бусато е със сътресение на мозъка и счупен нос. Също така треньорът смело заяви, че футболистите му са най-добрите в България, но все още не са най-добри като отбор.

"Бусато е със сътресение на мозъка е и счупен нос. Леко сътресение, целият е подут. Не зависи от мен. Тези правила, засада, а виждате до къде води.

Не знам, тези контузии. Имам обяснение, но ще излезе като оправдание. Не е лесно, но ако беше лесно - нямаше да сме ние.

Имахме един план за мача, но контузия в петата минута, мускулна контузия, не е нормално. Най-важни са резултатите. Да, аз и екипът сме романтици, но резултатът е важен. Смея да твърдя, че това са най-добрите футболисти в България като индивидуалности, но сме далеч от това да сме най-добрият отбор. Можехме да победим и Ботев (Пловдив), и Черно море.

Не чета какво се пише, но имаме медиен отдел и той ми казва. В ЦСКА всеки един футболист е важен. Всеки ден се пише кой си тръгва и кой - не. Докато аз не кажа, всичко друго са спекулации.

Колко е реализирал Коялипу? Три от последните шест? Когато реализира 15-20 гола, тогава ще съм доволен", заключи Александър Томаш.

Следвай ни:

Снимки: Борислав Трошев