Халфът на ЦСКА - София Станислав Шопов говори след победата на своя тим над Ботев (Враца). “Червените” се наложиха с 2:0, а младият футболист коментира и спекулациите около бъдещето си.

“Няма лесни мачове, но ние за всеки мач се подготвяме на 100% и е радостно, че победихме. Опитвахме още от първата минута да вкараме гол, изпуснахме положения преди до отбележим. Радващо е, че вкарахме в края на първото полувреме. Когато се прибереш с аванс на почивката, след това се чувстваш по-добре.

3 мача не успяхме да победим, но това е футболът, има го в този спорт. Радващо е, че днес победихме и вярвам, че тази победа ще ни даде тласък.

Смея да твърдя, че в ЦСКА винаги има напрежение, но щом сме тук трябва да бъдем готови да носим това напрежение. Всеки трябва да има самочувствие и да го показваме.

За да се уточня, когато казах, че се наслаждавам, означава, че се наслаждавам на футбола и тренировките. Мисля за днешния мач, за това как ще се възстановя и как ще играем в следващия мач. Наслаждаваме се на момента, ще се насладя на тази победа. Имаме важен мач за купата.

Има 5-6 мача до края на полусезона, не искам да разсейвам отбора с моето бъдеще. Нека гледаме мач за мач и времето ще покаже”, заяви Шопов.

Следвай ни: