Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти коментира преди Ел Класико, че този отбор на Барселона се различава много в сравнение с тима на каталунците от миналия сезон. Италианският специалист кааз, че Ханзи Флик е променил много във философията на големия съперник на "белия балет".

"Колективът ни е добър, футболистите са мотивирани. Ел Класико винаги е трудно. Искаме да се представим добре пред нашите фенове", коментира Анчелоти преди големия мач, който е от 22:00 часа тази вечер на "Сантяго Бернабеу". 

"Барселона има много ясна представа за играта, те се справят много добре. Mного смел отбор", каза треньорът на Реал.

"Доволни сме от Мбапе, защото той отбеляза голове. Важно е за отбора, срещу Дортмунд той имаше много сериозно влияние при две от попаденията", продължи легендарният италианец.

"Не знам кой е фаворит в Ел Класико. Зависи от динамиката, която ще има мачът. Трудно е да се избере фаворит преди срещата. Барселона промени философията си. Играе различно, много по-директно. Не искам да сравнявам работата, защото Шави свърши страхотна работа в Барса по свой начин. Това е един различен отбор на Барселона, към който подхождаме с уважение, точно като срещу отбора на Барселона при Шави", каза още Анчелоти.

"Нещата за Ханзи Флик до момента се получават много добре и ние трябва да го уважаваме за това. Той показа много голяма смелост", добави треньорът на Реал (Мадрид).