Вчера, около 07:30 часа, в гр. Варна, на  кръстовището на ул. «Кракра» и ул. «Булаир», водачът на «Шкода» К.К. (55 г.) при разминаване закача със странично огледало велосипедистка, която се движи попътно.

Вследствие на инцидента жената (63 г.) получава фрактура на черепа и контузия на мозъка, настанена е за лечение в МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота. По случая има образувно досъдебно производство.
По-късно, около 18:00 часа, на  бул. «Васил Левски», водачът на мотоциклет «Хонда» П.Т. (22 г.) от с. Българево, поради неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска  «Мерцедес», който спира отпред. Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 

Вечерта пък, около 21:45 часа, в гр. Варна, на  бул. «Цар Освободител», водачът на мотоциклет «Хонда» Т.Х. (29 г.) от Русе поради несъобразена скорост губи контрол и пада на пътното платно. Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html