Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети определи поведението на Ромелу Лукаку като истинско предателство. Аржентинската легенда на “нерадзурите” бе категоричен, че белгиецът може да отиде във всеки отбор, но е трябвало да комуникира своите желания много по-добре, а не го е направил. Нападателят прекара последната кампания на “Джузепе Меаца” под наем от Челси и се смяташе за почти сигурно ново попълнение на Интер, като двата тима почти се бяха договорили за цената.

Именно в този момент Лукаку и неговият агент са спрели да вдигат телефоните си в продължение на няколко дни, като медиите изтъкват, че причина за това са разговори с Ювентус. Тези му действия обаче вбесиха шефовете на “нерадзурите”, които категорично се отказаха от сделката. Юве също изчаква развитието на трансферния пазар, а белгийският таран продължава да няма отбор и да тъне в неведение за своето бъдеще.

“От това, което Интер направи за него, очаквахме различно поведение. Като професионалист и като човек. Има право да ходи където си иска, но трябваше да го каже навреме. Никой не е по-голям от клуба и когато градиш отбор, винаги трябва да имаш предвид кого поставяш в съблекалнята. Той ни предаде,” заяви Санети пред “Гадзета дело Спорт”.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages