Звездата на Реал Мадрид Джуд Белингам се е контузил и е под въпрос за мача в Шампионската лига срещу Брага в сряда, съобщава “Ел Чирингито”.

Англичанинът е изкълчил рамото си и изпитва болка. Поради тази причина Карло Анчелоти тепърва ще решава дали да го използва за срещата с португалците.

🚨 BELLINGHAM, DUDA para el encuentro de CHAMPIONS contra el Sporting de Braga.

🤕 Sufre una luxación en el hombro izquierdo.

🔜 Mañana reunión entre cuerpo técnico, médicos y jugador para tomar la decisión.

ℹ️ @JLSanchez78. pic.twitter.com/446NJIlRPh

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) November 6, 2023

Белингам получи травмата по време на мача срещу Райо Валекано, но въпреки това успя да завърши срещата. Първоначално имаше опасения за по-сериозна контузия, но медицинските служби на Реал потвърдиха на терена, че рамото на играча не е извадено. 

20-годишният Белингам се представя феноменално за Реал Мадрид след пристигането си от Борусия (Дортмунд), като за 14 срещи има 13 попадения. Преди няколко дни той спечели и наградата “Копа” за най-добър млад футболист в света до 21 години.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!