Новата мегазвезда на Барселона и световния футбол Ламин Ямал отново сънува кошмари.

Само месец, след като баща му едва не загуби живота си след нападение на квартални бандити, сега и още един човек от семейството му е под силен стрес.

Бабата на Ламин - Фатима, се оплака от отправени към нея смъртни заплахи.

Както е известно, бащата на футболиста на Барселона и син на въпросната жена - Мунир Насрауи, беше ранен след наръгване с нож в корема при спор на паркинг. Семейството живее в квартал Рокафонда в Матаро, което е на около 40 км от столицата на Каталуния, но след инцидентите бабата призна, че ще се премести при внука си. Там ще има по-голяма сигурност и солидна охрана. 

Ламин също е израснал в Рокафонда. Заради мароканския си произход обаче 17-годишният талант е недолюбван от някои испанци. В същото време мароканците са недоволни, че той отказа да играе за националния им отбор.
 

"След случилото се с Мунир не мога даже да се храня. Сънувам кошмари. Стомахът ми е свит заради шока и се страхувам. Отивам и аз в Барселона. Преди дни същите хора, които наръгаха сина ми, ми казаха, че имало нещо и за мен. Ако искат да ме убият, ето ме тук на площада“, заяви Фатима в ефира на „Антена 3”.