Марица пусна в продажба клубни карти, като от клуба се надяват това да бъде в помощ на финансовото му състояние. Те призоваха за подкрепа привържениците. Ето и цялото съобщение:
Имаме удоволствието да ви представим клубните (абонаментни) карти за домакинските срещи на “Марица” за сезон 2024/2025!
Картите са с цена от 80 лева, като притежателите им ще имат право да посещават всички домакински двубои на “Марица” до края на сезона. В наличност са и ограничен брой VIP карти, които са с цена от 300 лв. Притежателите им ще имат право на място в ложата на централната трибуна, както и на паркомясто.
Абонаментните карти са вече налични и могат да бъдат закупени от кафе-клуб “1921”, до входа на стадион “Марица”.
Със закупуването на такава карта вие оказвате безценна финансова подкрепа на клуба, както и морална подкрепа на отбора! Клубът е в тежка ситуация, но въпреки това всички работят усърдно, което личи и от показаното до тук. Вярваме, че това е правилният път на развитие и се надяваме на вашата подкрепа! Имаме нужда от всеки един свой привърженик и вярваме, че заедно ще успеем да преминем през трудностите. Защото “Марица” не е просто клуб, а една общност! Очакваме вашата истинска и силна подкрепа – такава, каквато е била винаги досега, дори и в най-тежките епизоди от над 100-годишната история на “жълто-синия” клуб!
Бъдете с нас! Подкрепете “Марица”!