Интер Маями постигна нова победа в Мейджър Лийг Сокър и увеличи на 14 точки аванса си пред втория в класирането на Източната конференция Кълъмбъс Крю. Отборът на Лионел Меси спечели с 1:0 гостуването си на Торонто, но големият герой не беше аржентинецът, а Леонардо Кампаня, който донесе успеха в добавеното време.

След двата си гола във вратата на Кълъмбъс Крю, днес Меси беше оставен на резервната скамейка. Той се появи в 61-ата минута заедно със Серхио Бускетс, а малко по-късно старши треньорът Херардо Мартино пусна и Луис Суарес.

Въпреки кошмарната си форма, Торонто създаде повече положения. Канадският тим не се възползва от шансовете си, а в третата минута след изтичането на редовното време Суарес намери в наказателното поле Кампаня и еквадорецът по красив начин прати топката в мрежата.

Интер Маями се нуждае от победа и в следващия си мач, за да подобри рекорда за най-много точки, спечелени в рамките на редовния сезон в МЛС. На 20 октомври "чаплите" посрещат аутсайдера Ню Инглънд Революшън.

Следвай ни: