Деветият кръг в Премиър лийг започва още тази вечер със сблъсъка между Лестър и Нотингам Форест, но това така или иначе не са отбори, които генерират голям интерес от страна на Fantasy мениджърите. Отново основните очаквания и надежди са насочени към Ерлинг Холанд. "Головата машина" на Манчестър Сити не успя да допринесе за попаденията на отбора си в три поредни мача. Краят на тази негативна серия се очаква да е в домакинството срещу един от най-слабите отбори в лигата - Саутхамптън, който до момента пуска по 2.25 гола на мач във вратата си.

Деветият кръг ще предложи и ключов сблъсък между Арсенал и Ливърпул. По традиция много от Fantasy мениджърите разчитат на солидно количество играчи от тези два тима, а често подобни сблъсъци се оказват слабо резултатни.

Иначе се появи информация, че звездата на Тотнъм Сон най-вероятно ще пропусне гостуването на Кристъл Палас. Така фаворитите за избор на капитан за кръга бяха сведени до обичайните заподозрени Холанд и Салах с немалък брой оптимисти и за представянето на Палмър, Уоткинс и Хавертц.

Следвай ни: