Наставникът на Челси Енцо Мареска заяви, че не го притеснява серията от тежки мачове, които предстоят на неговия тим. Миналия уикенд лондончани гостуваха на Ливърпул, а следващите им срещи в първенството са срещу Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Арсенал.

“Трябва да играем срещу всички. Играхме срещу Ливърпул, а сега ни чакат мачове срещу Нюкасъл, Ман Юнайтед и Арсенал, но Висшата лига е трудна. Видяхте какво направи Борнемут миналия уикенд, как игра Уулвърхамптън”, сподели Мареска.

"They are very good, they have probably been unlucky" 🤞

Enzo Maresca on facing Newcastle ⚔ pic.twitter.com/0kTUjht8y8

— Sky Sports News (@SkySportsNews) October 25, 2024

“Срещу Ливърпул играхме много добре. Със сигурност има много неща, които можехме да направим по-добре. Можехме да отиграваме по-добре в завършващата част на атаката, но играчите бяха смели и опитвахме да пресираме”, допълни той.

Специалистът похвали Николас Джаксън за представянето му последните седмици: “Знаем, че Николас Джаксън е много важен за нас. С топката той вкарва голове, асистира, комбинира със съотборници, а без топката работи здраво, пресира по начина, по който искаме да пресираме. Справя се фантастично. Имаме и Кристофър Нкунку, който ще ни помогне, защото сезонът е дълъг и предстоят много мачове. В някои двубои Кристофър ще е по-удачен за плана ни отколкото Нико. Можем да избираме”.

Следвай ни: