снимка: архив

Ново недоволство назрява сред варненските шофьори, този път от район "Аспарухово". Причината този път обаче не е заради някакъв проблем с ремонт на път или ново трасе. Те просто искат да ползват завършения бул. „Народни будители", но не могат.

"Някой има ли представа, защо двете платна на булеварда в Аспарухово все още са затворени за движение? Маркировката е положена преди седмица", това пита варненец в групата "Виждам те КАТ - Варна". Повечето отговори са кратки и шеговити: "Чакаме попа", "Да се хаби", "За да ни е гадно" и т.н.

Другата версия, която масово се споделя, е че се чака премиерът Бойко Борисов да дойде да пререже лентата на обекта:

 "Ще чакаме местните избори есента за да прережат лентата"

"Боко е извадил парите за булеварда от личния си джоб и лично е бачкал на булеварда. Нормално е да го чакаме да отреже лентичката"

Както почти винаги напоследък, община Варна не е обявила официално краен срок за завършване на обекта. В "Аспарухово" обаче се носи слух, че булевардът ще бъде отворен в четвъртък. Дали той е верен, засега не се знае. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html