Тази вечер ще се изиграят втората порция мачове от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Предстои да видим още три доста интригуващи сблъсъка по терените на Стария континент.

Най-любопитна изглежда срещата между Панатинайкос и Марсилия. Шампионът на Гърция е изключително корав съперник, който може да окаже повече от сериозна съпротива на френския гранд. Марсилци обаче имат амбицията да играят в групите на най-силния клубен турнир и затова ще опитат да постигнат добър резултат в Атина, който да им даде предимство още преди реванша на "Велодром".

Във втората среща за деня един срещу друг застават Слован (Братислава) и Макаби (Хайфа). Двата тима изглеждат с доста изравнени сили и това прави сблъсъка изключително непредвидим. Израелците имат по-голям опит в Европа, но и словаците разполагат с добър състав и ще направят всичко възможно да минат още едно стъпало напред в турнира.

Накрая идва и срещата между Глазгоу Рейнджърс и Сервет. Тук шотландците са изявен фаворит, но това по никакъв начин не им гарантира сигурно продължаване напред. В миналия кръг швейцарците показаха страхотен характер, отстранявайки Генк с човек по-малко. Така че те въобще не бива да бъдат подценявани.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe