Нападателят на Ювентус Тимъти Уеа разкри, че често посещавал дома на съотборника си Пол Погба, за да проверява дали е добре. Френският национал бе наказан, след като даде положителна допинг проба.

“Пол минава през труден период аз често го посещавам, за да се уверя, че е добре. Той е страхотен човек”, сподели Уеа. Играчът допълни, че се е сближи именно с Погба и Мойс Кийн след пристигането си в Ювентус през лятото. “Федерико Киеза и Душав Влахович също ми помогнаха. Уестън Маккени беше много важен. Той винаги носи позитивна енергия”, допълни той.

Weah: "Il Milan di papà contro la mia Juve, che sfida. E io mi sento un po' italiano" https://t.co/DEILOUVBpj https://t.co/5PscRYEmu6

— OdeonZ®️ (@OdeonZ_) October 16, 2023

Американският национал разкри, че се адаптира към новата си роля, тъй като играе като халф-бек в схемата на Масимилиано Алегри. “Уча се в новата роля, което е важно за мен. Играя на по-дефанзивна позиция в Ювентус, но се адаптирам добре. В тима на САЩ съм част от тримата атакуващи халфове зад централен нападател с качества като тези на Пулишич или Рейна. Тази позиция ми харесва много”, обясни Уеа.

“Някои мислят, че Алегри има дефанзивен подход, но според мен това е добре, защото защитата е основа, за да се постигат успехи”, каза още играчът.