Българският нападател Андрей Гълъбинов, който стана свободен агент, след като отборът му Реджина фалира и бе изваден от участие в Серия "Б", говори за трудния си период в интервю за Tuttomercatoweb.

"Никога не съм бил в подобна ситуация. Тренирам и чакам подходяща възможност", казва футболистът, който е прекарал цялата си кариера в Италия. "Все още не разбирам как е възможно да се случи това с Реджина. Беше казано, че клубът е здрав и стабилен. Дори и като говорим с бившите ми съотборници, не разбираме какво точно се случи", обяснява българинът. До самия край клубът беше убеден, че всичко върви добре. Казваха ни, че всичко е наред. И чак след присъдата разбрахме, че всичко приключва", признава Гълъбинов.

"Имаше няколко обаждания за мeн, каза ми го и агентът ми. Но нищо интересно. През януари ще се отвори прозорецът, ще се опитаме да намери добро решение", надява се той. "Сегашното първенството на Серия "Б" е странно както винаги. Парма се справя много добре, не очаквах Сампдория и Специя да страдат в началото. Те обаче ще намерят постепенно блясъка си", завършва ветеранът.

Снимки: Imago