Продължават да се появяват нови имена на треньори, които е възможно да наследят Пауло Фонсека при негово уволнение като наставник на Милан. Както е известно, сред спряганите за възможен наследник на португалеца са Един Терзич, Маурицио Сари, Томас Тухел и Масимилиано Алегри.

Според “Кориере дело спорт” сред тях е и Игор Тудор, чиито шансове да поеме “росонерите” не са малки. Козът на хърватския специалист е, че е в добри взаимоотношения с шефа на Милан Златан Ибрахимович, с когото дори са били съотборници в Ювентус. В момента 46-годишният наставник е без отбор, но вече е натрупал треньорски опит в Серия "А" като асистент на Алегри в “Старата госпожа”, както и начело на Удинезе, Верона и Лацио, откъдето си тръгна през лятото след по-малко от три месеца на “Олимпико”. Преди да поеме римляните Тудор изкара един сезон в Марсилия, а останалите му отбори като наставник са Хайдук (Сплит), ПАОК, Кардемир Карабюкспор и Галатасарай.

Междувременно, изданието твърди, че дори равенство в неделното дерби с Интер няма да гарантира оставането на Фонсека в Милан. Това означава, че 51-годишният специалист ще трябва да се погрижи “Дявола” да победи градския съперник, ако иска да запази своя пост в клуба.

Следвай ни: