Отборът на Арда U16 продължава силното си представяне в Елитната група до 16г. В среща от 6-ти кръг на първенството младите ни таланти се наложиха трудно 1:0 над Пирин Благоевград U16 . През първата част нямаше много ситуации за гол, като най-чистото положение се откри пред Радослав Коев, който след центриране от фланга насочи топката технично към близката греда, но вратаря на Пирин прояви страхотен рефлекс.

След почивката Арда вдигна темпото и търсеше по-настоятелно попадението, като отлични възможности имаше пред Стелиан Белчев, Радослав Коев и Беркай Осман. Голът за отбора на Арда U16 падна в 89-ата минута, когато след дълъг диагонален пас от Мартин Узунов, Мерт Мустафа овладя топката в наказателното поле и стреля, но вратарят на гостите изби. Мартин Мусабашев се оказа на точното място в точното време и отбеляза победния гол. Отборът на Арда U16 демонстрира отлично представяне от началото на сезона и заедно със Септември е на второ място с по най-малко допуснати голове с 3 като едното попадение автогол и едно от дузпа. В следващия кръг отборът гостува на шампиона Лудогорец, а срещата е на 21 септември от 12:30.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:

23.Радостин Жеков, 4.Мартин Мусабашев, 25.Крис Бъчваров, 2.Димитър Атанасов, 5.Николай Чилингиров, 77.Радослав Коев, 8.Емре Мюмюн, 10.Хакан Йълмаз, 18.Веселин Попов, 7.Буран Калинов, 9.Беркай Осман.