Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу изрази задоволство от факта, че отборът му ще играе в Лига Европа. "Шпорите" започват участието си в турнира с домакинство на Карабах в четвъртък, а в момента букмейкърите ги определят като фаворит за отличието с лека преднина пред Манчестър Юнайтед.

"Наистина се вълнувам, че се завръщам в турнира. Миналата година имаше голяма празнина в календара за нас и най-лошото нещо бе да седим и само да гледаме другите отбори да играят. Доволен съм, че отново ще бъда част от евротурнирите.

В старите формати на турнирите имаше някои безсмислени мачове, защото отборите знаеха кой продължава напред. Сега има повече мачове, но те са срещу различни отбори, срещу различни стилове. Най-важното е, че сме вътре.

Ние имаме такъв състав, с който се надяваме да изиграем над 50 мача за този сезон. Не може да се очаква да има футболисти, които да изиграят всички тях. Може би около 35 от тях. Всъщност не искам да правя големи ротации за всеки мач.

Момчетата изглеждат добре. Няма нищо ново по отношение ние на състава в сравнение с миналия уикенд", заяви Постекоглу на днешната си пресконференция.

Следвай ни: