ВК ЦСКА днес представи официално екипите, с които ще играе през новия сезон. Официалното Meet & Greet събитие се състоя днес в луксозния премиум магазин SPORT DEPOT София Mega Store.

Треньорките на женския отбор на "червените" Юлия Иванова и Антонина Зетова присъстваха присъстваха на събитието и ето какво споделиха те пред Sportal.bg:

"Надяваме се да постигнем поне същото класиране като миналата година, ако може и по-добро. Съставът е доста променен, имаме доста нови момичета и попълнения от школата. Новото предизвикателство е участието ни в европейските турнири, доста години не сме участвали, може би над 12 години. Миналата година имахме нелош отбор, тази година се надявам да не отстъпваме и да можем да покажем добра игра, особено в европейските турнири. И най-вече момичетата, които бяха с Тони в националния отбор, и спечелиха европейската титла, да имат поле за изява и в клубния отбор и да имат развитие", заяви Юлия Иванова.

"Най-важното нещо е младите момичета, особено тези, които бяха в националния отбор за девойки, да израстнат още повече тази година, защото догодина ни чака тежко лято. Когато един отбор израстне, тогава неминуемо идват и резултатите. Като резултати трябва да се стремим, имайки предвид силната конкуренция и подмладения ни отбор, да играем поне финал на първенството. Но най-голямата ни цел е да се дава шанс на младите състезателки и те да израстват", каза от своя страна Антонина Зетова.

"Целта ни е да играем на финалите, а дали ще можем да се сборим, ще видим в следващите 6-7 месеца", допълниха двете треньорките.

"Мачът срещу Панатинайкос за "Чалъндж къп" е голямо предизвикателство. Имат нелош отбор, дори силен отбор, станаха шампиони миналата година. Така, че отиваме да играем добър волейбол и да не се изложим поне. А в България какво ще се случи, когато сме в нашата зала, ще видим", завърши Иванова.

Следвай ни:

Снимки: Владимир Иванов