ВК ЦСКА днес представи официално екипите, с които ще играе през новия сезон. Официалното Meet & Greet събитие се състоя днес в луксозния премиум магазин SPORT DEPOT София Mega Store.

От женския отбор на "червените" присъстваха Александра Костадинова, Александра Съйкова и Димана Иванова. Ето какво споделиха те пред Sportal.bg:

"Силно се надявам европейската титла с националния отбор за девойки да даде самочуствие и на клубно ниво, защото беше спечелена с много труд и работа", заяви шампионката с тима Димана Иванова.

"Смятам, че ще бъдем готови за мачовете с Панатинайкос от евротурнирите. Това ще е допълнителен опит, който ще ни даде", каза още Иванова.

"Според мен ще се представим добре срещу Панатинайкос. Ще дадем всичко от себе си, защото те са доста сериозен противник", сподели от своя страна Александра Съйкова.

"Подготвяме се изключително добре. Тренировките преминават с голямо желание, надъхани сме. Нов отбор сме от миналата година, на някои постове се допълваме, но смятам, че ще се представим добре и ще покажем истинското си лице. Но тепърва през сезона ще показваме това, което наистина можем и да се представим по-добре от миналата година", каза пък Александра Костадинова.

"Винаги сме готови за битките с Марица и другите. Много искаме наистина да прекратим тази хегемония на Марица всяка една година да става шампион. Но нека не пропускаме другите отбори в първенството. Смятам, че с всяка следваща година става все по-силно и по-силно женското първенство и нито един мач или клуб не трябва да бъде подценяван, не само Марица", допълни Костадинова.

"Надяваме се да направим добър сезон, за да може повече от нас да попаднат в женския национален отбор. Вече имаме 2 националки, които лятото показаха изключително добри резултати и силно се надяваме тази година да има още повече. Колкото повече, толкова по-хубаво. Наистина силно желаем лятото също да имаме подготовка в националния отбор", завърши капитанката на ЦСКА.

"Доста полезни бяха мачовете с националния отбор от Лигата на нациите за мен. Това е един натрупан опит, да видиш какво е в големия волейбол и съм много щастлива от този шанс, който ми се отдаде през лятото. Който и да е следващия селекционер, ще бъде полезно", призна Съйкова.

Следвай ни:

Снимки: Владимир Иванов