Шльонск (Вроцлав) с трима българи в състава допусна обрат от 2:0 до 2:4 в домакинството си на Краковия. Мачът беше от 11-ия кръг на Екстракласата на Полша. 

След поражението миналогодишният вицешампион Шльонск остава на последното място с едва 4 точки, на цели 19 зад днешния си съперник, който е трети.

Титуляри за домакините бяха българските национали Алекс Петков и Симеон Петров. Вторият дори отбеляза гол. Дебют за Шльонск записа Силвестър Джаспър, който има мачове за младежкия ни национален отбор.

Домакините поведоха след само две минути игра. Шварц центрира от свободен удар към Симеон Петров, който се разписа с глава. Шест минути по-късно тимът от Вроцлав отбеляза второ попадение чрез Томасо Герсио - 2:0.

В 21-ата минута Краковия намали - Бенджамин Калман бе точен от дузпа. До края на първата част повече голове не паднаха и Шльонск се оттегли с аванс от 2:1.

В 47-ата минута Якуб Югас изравни - 2:2. В 62-ата минута в игра за Шльонск се появи Силвестър Джаспър. В същата минута бе заменен бившият нападател на Лудогорец Якуб Швиерчок, който също носи екипа на домакините.

В 68-ата минута Мик ван Бурен вкара за пълния обрат за Краковия - 3:2. В 76-ата минута гостите отбеляза и четвърти гол - Айдин Хашич бе точен от дузпа за 4:2.