Наставникът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев говори след загубата на своя тим от Лудогорец. “Смърфовете” отстъпиха с 0:1 като гости, но специалистът поздрави футболистите си.

“Поне точка заслужавахме и въпреки че не взехме, съм доволен от момчетата. Всички изиграха сериозно мача с характер, дисциплина, настроение. Това отношение е по-важно от точките. Това трябва да е като една основа, но без отпускане.

Ние се опитваме да създаваме ситуации. Не разполагахме с много, но имахме няколко, в които можеше да вкараме. За мен е без значение дали ще вкараме в 6-ата или 82-ата минута. Важното е да печелим, но днес това не се случи. Продължаваме смело да работим.

Имаме опции. Ние внимаваме с футболистите. Когато не са на 100%, не трябва да играят на всяка цена. Правим ротации и варианти. С Костов трябва да внимаваме, но се представи добре. Поздравявам момчетата.

Искам да се фокусирам върху футбола. Другите неща ще се решават в движение. Вярвам, че ще продължи да се финансира отбора, от кого не знам.

Ще поработим. Предвиждаме контрола в събота. Продължаваме си по програмата”, заяви Пенев.

Следвай ни: