Щутгарт шокира Ювентус с 1:0 като гост в мач от третия кръг на основната фаза на Шампионската лига. До самия край на двубоя в Торино резултатът бе 0:0, но във втората минута на добавеното време резервата Ел Билал Туре донесе победата на германския тим.

Малко преди това, в 84-тата минута Данило от италианския гранд получи втори жълт, съответно червен картон и това се оказа пагубно за "Старата госпожа". Нарушението на бразилеца доведе до дузпа в полза на гостите и две минути по-късно пък Енсо Мило застана зад бялата точка, но пропусна 11-метровия наказателен удар. Страхотно спасяване направи стражът на "бианконерите" Матия Перин. В крайна сметка гостите все пак намериха начин да си тръгнат като победители от Торино. Това стана факт, след като в 92-рата минута Мило изкупи вината си за пропуснатата дузпа и изведе Туре в чудесна позиция на броени метри пред вратата на перин, който този път бе преодолян.

След този успех Щутгарт записа първа победа за сезона в турнира и е 16-и в класирането с 4 точки. Юве пък заема 11-а позиция с 6 точки, като тази вечер загуби първите си точки в надпреварата за сезона.