Манчестър Юнайтед гостува на Бетис в мач реванш от 1/8-финалите на Лига Европа. В първата среща “червените дяволи” надделяха с 4:1 над испанците след силно второ полувреме.

Наставникът на домакините Мануел Пелегрини отново залага на върха на атаката на зимного попълнение Айосе Перес, който започва от първата минута в шеста поредна среща. Интересно е, че централните нападатели Борха Иглесиас и Серхио Каналес, както и един от най-креативните футболисти в испанския тим - Серхио Каналес отново остават на скамейката, както бе и преди седмица, макар испанците да се нуждаят от голове.

💚🤍🖤

Our starting eleven for #RealBetisManUtd!#BetisDay #EuroBetis pic.twitter.com/PE73AICQ8z

— Real Betis Balompié (@RealBetis_en) March 16, 2023

Ерик тен Хаг прави четири промени в своя тим в сравнение с титулярите, които започнаха мача през уикенда. Изненадата, която поднася нидерландеца, е даването на първи старт като титуляр на Факундо Пелистри, който ще замени Антъни отдясно. Хари Магуайър заема мястото на Рафаел Варан, Талър Маласия е вместо Люк Шоу отляво на отбраната, а Фред започва вместо Джейдън Санчо.

🔴 U N I T E D 🔴@FPellistri07 is in for his first start for the Reds 👊#MUFC || #UEL

— Manchester United (@ManUtd) March 16, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe