Челси е спечелил трансферната битка за полузащитника на Спортинг Лисабон Мануел Угарте, съобщава местната преса. “Дейли Мейл” твърди, че дефанзивният халф е бил набелязан като основна трансферна цел на новия мениджър на тима Маурисио Почетино и поради тази причина лондончани са увеличили своите усилия, за да успеят да завършат сделката. 

Угарте бе една от целите за предстоящото лято на Пари Сен Жермен, но играчът е предпочел Челси. Португалският вестник “Рекорд” пък информира, че Челси е спечелил битката и като се е съгласил да плати откупната клауза на футболиста на стойност 52 милиона паунда. 

Подобно на досегашните сделки след идването на Тод Боели начело на “сините” те ще подпишат дългосрочен договор с Угарте, но заплатата му ще е само около 57 хиляди паунда на седмица. Очаква се той да пътува за английската столица през предстоящата седмица, за да премине медицински прегледи.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages