Треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич бе крайно разочарован след загубата с 0:4 от големия враг Байерн (Мюнхен). Той имаше доста забележки към своите футболисти за представянето им в мача. Освен това каза, че най-много съжалява, че тимът му не е успял да покаже, че може да се бори с отбор като Байерн.

"Брутално разочарован съм. Нищо не се получаваше, нито в защита, нито в нападение. Губехме топката след 4-5 секунди. След всеки втори пас трябваше отново да гоним съперника. Те направеха толкова много контраатаки, а ние не успяхме да се справим с бързината на техните играчи", заяви Терзич.

"Разбира се, че можем да виним Шлоти за първия гол. Корнерът бе изпълнен перфектно, но топката бе в зона, където бяхме оставили свободен човек. Упамекано също се придвижи добре и вкара за 0:1 рано-рано. Стигахме на 20 метра от вратата на съперника, но губехме топката и веднага следваше контраатака. Работим над това в последните месеци, но отново не се справихме. За съжаление, не успяхме да покажем, че можем са се борим с Байрен. Единственото хубаво е, че винаги след подобни провали, успяваме да се изправим на крака, така че вярвам, че ще го направим отново", допълни специалистът.