Манчестър Юнайтед посреща Лутън в мач от 12-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи” продължават с трудния старт на своята кампания, като преди седмица спечелиха трудно гостуването си на Фулъм с попадение на Бруно Фернандеш в самия край на срещата. В сряда възпитаниците на Ерик тен Хаг отново допуснаха болезнена загуба с 4:3 в гостуването на Копенхаген. Гостите от Лутън също имат сложно начало на кампанията и до момента имат една единствена победа и три равенства, като се намират точно над чертата на опасната зона.

Нидерландският наставник на домакините за пореден двубой оставя на скамейката Рафаел Варан, а Виктор Линдельоф заема мястото на контузилия се Джони Еванс до Хари Магуайър. Серхио Регилон пък се завръща сред титулярите, като ще застане в лявата зона на отбраната, а Диого Далот е поставен отдясно. Аарън Уан-Бисака, който доскоро лекуваше травма, отново е извън групата. Маркъс Рашфорд, който бе изгонен през седмицата, отново ще е отдясно, а Алехандро Гарначо ще играе отляво.

Erik's Reds for #MUNLUT! 🔴✔️#MUFC || #PL

— Manchester United (@ManUtd) November 11, 2023

Мениджърът на гостите Роб Едуардс залага на същия тим, който преди седмица стигна до равенството с Ливърпул, като Теден Менги, който е юноша на “червените дяволи” започва от първата минута, а друг бивш играч на 20-кратните шампиони - Таит Чонг, който се разписа срещу мърсисайдци, остава на пейката.

Your Old Trafford Hatters. 🫡 pic.twitter.com/z711oxxvGH

— Luton Town FC (@LutonTown) November 11, 2023