20-годишният футболист на Байерн (Мюнхен) Александър Павлович получи похвали от звездата на тима Хари Кейн в интервю пред “Билд”.

"Той е страхотен! Беше добър и миналия сезон, но този, в тази система, може да се види още по-добра негова версия. Колкото повече играе, толкова по-опитен ще става, а с това и нашият отбор ще бъде все по-добър", добави капитанът на Англия.

Harry Kane praises Aleksandar Pavlović: "He's been great so far. He was good last season, but this season, in this system, you see an even better version of him. The more he plays, the more experienced he becomes. He's getting better and better." [via @BILD] pic.twitter.com/umjMmCKLoO

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) September 23, 2024

Младият полузащитник изигра пет мача във всички турнири за гранда от Мюнхен, записвайки асистенция в Шампионската лига, а вече реализира и първия си гол с екипа на мъжкия национален тим на Германия.

Междувременно ветеранът Томас Мюлер заяви, че е възхитен от доминиращия стил, с който Байерн (Мюнхен) започна новия сезон.

"Трябва да признаем, че начинът, по който играем футбол в момента, е много забавен", каза Мюлер във видео, публикувано от Германската футболна лига (DFL).

"Баварците" спечелиха първите си шест мача във всички турнири с рекордната голова разлика 29:5 под ръководството на новия треньор Венсан Компани. Те бяха особено впечатляващи в последните си три срещи срещу Холщайн (Кил) (6:1), срещу Динамо (Загреб) (9:2) и срещу Вердер (5:0).

"Разбира се, че вкарваме много голове. Но виждам головете по-скоро като следствие от стила на игра и от начина, по който го показваме на терена. Това е нещо, което не е съществувало в този вид от дълго време.  Със сигурност имаше и добри мачове през последните години. Но мисля, че тази доминация над противника е нещо ново. Ако трябва да съм честен, чувствам се добре", каза още Мюлер.

"Баварците" ще искат да потвърдят силния си старт и в следващия мач от Бундеслигата в събота, когато са домакини на действащия шампион Байер (Леверкузен).

Следвай ни: