Старши треньорът на Партизан Александър Станоевич е подал оставка, обяви сръбското издание Telegraf.rs. Специалистът е съобщил решението си на ръководството на клуба.

Наставникът на Партизан беше нападнат от фенове на белградския гранд след загубата от големия местен съперник Цървена звезда с 0:4 в понеделник вечер. Станоевич се появи на пресконференцията след двубоя с две порезни рани по лицето и заяви, че нараняванията са причинени от парчета от счупено стъкло в съблекалнята на отбора.

🚨 Trener FK Partizan podneo ostavku!

Aleksandar Stanojević nije više šef struke crno-belih, posle debakla u "večitom" derbiju praćenog brojnim nemilim dešavanjima.#fkpartizan #fkp

📸 Starsport pic.twitter.com/y7MESUHn8N

— Sportal.rs (@SportalSrbija) September 24, 2024

Така той ще напусне поста след само четири месеца начело на Партизан. Той бе посрещнат като спасител от привържениците на тима, но напоследък критиките се увеличиха заради елиминирането от евротурнирите и слабия старт в Суперлигата на Сърбия.

Договорът на Александър Станоевич с Партизан беше за три години. В рамките на деня се очаква реакцията от сръбския клуб и окончателно решение относно статута на Станоевич.

Следвай ни: