Димитър Бербатов отправи жестоки критики към Манчестър Юнайтед. Бившият нападател на "червените дяволи" гостува в студиото на "Скай Спортс" и коментира равенството 0:0 с Астън Вила.

Отборът на Ерик тен Хаг удължи серията си без победа до пет мача. Този път Юнайтед поне не допусна гол след шестте попадения в мрежата си в предишните два двубоя - срещу Тотнъм и Порто.

За №1 срещу Астън Вила беше обявен Джони Еванс. А присъдата на Бербо е безмилостна - играчите на Юнайтед трябва да се срамуват предвид възрастта на Еванс. "Да се засрамят! Похвали за Еванс, който е на 36 години. Младите трябва да се учат от него", каза Бербатов.

"Критиките ще стават все по-тежки, защото Юнайтед се нуждае от победи и точки. Тимът е на 14-о място в класирането, което е невероятно. Единственото нещо, което трябва да се коригира, е да се спечелят точки. Но с начина на игра към момента това изглежда много, много трудно", коментира Димитър Бербатов.

Манчестър Юнайтед записва най-слабия си старт във Висшата лига от 35 години - само 8 точки от 7 мача. Припомняме, че през миналия сезон "червените дяволи" завършиха осми, но въпреки срамното представяне Тен Хаг не беше махнат от треньорския пост.

 

"At the moment for sure watching Spurs gives me more excitement"

Dimitar Berbatov loves the football Tottenham are playing!

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)

️ "The criticism will continue to grow"

Dimitar Berbatov and Les Ferdinand assess the pressure on Erik ten Hag

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)