Наставникът на Наполи Антонио Конте потвърди, че клубът води преговори за подновяването на договора на своята звезда Хвича Кварацхелия. Той отказа да даде повече информация, като подчерта, че за него е важно грузинският национал да е концентриран върху представянето си на терена до края на сезона.

„Това се обсъжда от известно време. Определено има разговори между клуба и играча, както и неговите представители. Навлизането в конкретни детайли е работа на клуба и спортния директор, които в крайна сметка ще говорят за числата. Няма да навлизам в специфики. Това, което мога да кажа, е, че Квара ми дава всичко, което искам от него. Той е фокусиран върху този сезон, като е сериозен професионалист и пример за лидер.

Conte ribadisce il concetto: "𝘐𝘭 𝘕𝘢𝘱𝘰𝘭𝘪 𝘥𝘦𝘷𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘤𝘳𝘦𝘴𝘤𝘦𝘳𝘦" 📈#Kvaratskhelia deve concentrarsi solo sul campo ⚽️#Napoli #DAZN pic.twitter.com/a16J8ZL8BW

— DAZN Italia (@DAZN_IT) October 24, 2024

Тази кампания е много важна за нас. Надявам се нещата да се подредят и да се постигне споразумение. Но също така знам, че всичко може да се случи във футбола и че договорът трябва да устройва всички. Каквото и да се случи, аз изисквам от всички да бъдат в най-добрата си форма до края на сезона. Няма да кажа нищо повече. Без значение дали се стигне до споразумение, или не, всички трябва да бъдем концентрирани върху това, което правим“, коментира Конте на пресконференцията си преди съботното домакинство на Лече.

Следвай ни:

Снимки: Imago