Треньорът на Фенербахче Жозе Моуриньо коментира равенството 1:1 с Манчестър Юнайтед. Той бе по-скоро доволен от спечелената точка срещу съперник, който превъзхожда неговия тим, но в същото време съжалява, че играчите му бяха близо до победата, но не успяха да преодолеят вратаря Андре Онана, който направи две брилянтни спасявания.

"Играхме срещу отбор, който е на по-високо ниво от нашия. Премиър лийг е по-класно първенство, с повече интензитет, бързина и всичко. Момчетата ми направиха невероятен мач. Завършихме срещата с централен защитник, действащ като десен бек и десен бек, играещ отляво. Трябваше да наредим луд пъзел, но представянето ни бе великолепно и не мога да искам нищо повече от играчите си", започна Моуриньо.

"Феноменално представяне. Юнайтед отбеляза от ситуация, от която се очакваше да вкара, защото те имат много бързи крила и знаехме, че така могат да ни наранят. Онана направи невероятни спасявания. Моят вратар не спаси нищо, докато Онана направи две спасявания за десет секунди. Той имаше най-важна роля за този резултат. Не направи 20 спасявания, но направи 2, които бяха невероятни", смята Специалния.

Португалецът получи и поредния си червен картон, като в типичния си стил коментира решението на съдията: "Тичайки със 100 мили в час съдията гледаше с едно око ситуацията за дузпата и с едно око моето поведение. Затова той е един от най-добрите съдии в света".

Следвай ни:

Снимки: Imago