Фенербахче и Манчестър Юнайтед завършиха 1:1 в един от най-интересните мачове от третия кръг в Лига Европа. 
След това реми "червените дяволи" изостават далеч назад на 21-о място в класирането с едва три точки. За тях това беше трето поредно равенство. Турският гранд е на 14-а позиция с пет точки. 

Манчестър Юнайтед нанесе първия удар в мача след точно четвърт час игра. Джошуа Зиркзее намери Кристиан Ериксен в наказателното поле на Фенербахче и той вкара с удар в долния ляв ъгъл за 0:1.Отговорът не закъсня. Малко след почивката Юсеф Ел Несири се пребори за висока топка в наказателното поле на Юнайтед и изравни със силен удар с глава за кеф на ексцентричния си треньор Жозе Моуриньо. 
 

Тотнъм спечели с лекота домакинството си на нидерландския АЗ Алкмаар, след като Ричарлисон вкара победното попадение в 52-ата минута. Той бе точен от дузпа в стил "Паненка" след нарушение на Максим Декер в наказателното поле и така "шпорите" останаха с перфектните девет точки в турнира. 

Френският Олимпик Лион се смъкна на десето място, след като отстъпи с 0:1 на турския Бешикташ с попадение на Жедсон Фернандеш в средата на второто полувреме.