Наставникът на Интер Симоне Индзаги беше много ядосан след загубата от Милан с 1:2. Той призна, че отборът му е играл слабо и ако продължава по този начин, не го чака нищо добро.

“Разбира се, че Милан е добър отбор. Те играха по-силно от нас и заслужиха победата. Ние подходихме грешно и не бяхме отбор в истинския смисъл. В нито едно от полувремената не започнахме по начина, по който се иска от нас. Опитах се да внеса корекции, но не се получи”, отчете Индзаги.

🖤💙#ForzaInter pic.twitter.com/ZEg4a585ue

— Inter ⭐⭐ (@Inter) September 22, 2024

“Позволихме на съперника да ни създаде проблеми с множество извеждащи подавания. Имаше период от около 20 минути, в които доминирахме и създадохме няколко положения, но през второто полувреме се върнахме към посредственото си представяне”, критичен беше треньорът на “нерадзурите”.

“Взимахме грешни решения както с топката, така и без нея. Допуснатите голове го потвърждават. Трябваше да играем много по-добре и отговорността е моя. В нито един момент не изгеждахме като отбор, който е подготвен за дербито. В последните три години това се е случвало много рядко. Вече загубихме доста точки, а това поражение е особено болезнено”, добави Индзаги.

Следвай ни: