Фулъм продължи с добрите резултати в Премиър лийг, след като днес лондончани надделяха с 1:0 над Нотингам Форест на “Сити Граунд”. Единственото попадение отбеляза Раул Хименес от дузпа, като това бе 50-гол на мексиканеца във Висшата лига.

Нуно Еспирито Санто бе направил три промени. Тайуо Ауоний, Николас Домингес и Райън Йейтс стартираха. Марко Силва заложи на същия състав, който преди седмица победи Нюкасъл.

В 25-ата минута Крис Ууд прати топката във вратата на Лено, който направи всичко възможно да спаси. В крайна сметка попадението бе отменено след намесата на ВАР заради засада. Иначе първото полувреме бе доста скучно, като имаше 18 нарушения и доста малко футбол.

В 47-ата минута Мурило фаулира Перейра в наказателното поле. Ситуацията първоначално не бе забелязана от главния рефер Джон Брукс, но той получи сигнал от ВАР да изгледа повторение и след това отсъди наказателен удар. Раул Хименес бе точен от бялата точка за 0:1.

Така Фулъм постигна третата си победа в Премиър лийг от началото на сезона и се изкачи на шесто място във временното класиране.

Следвай ни: