След двете поредни домакински загуби с 0:3 напрежението в Манчестър Юнайтед е огромно, а бъдещето на Ерик тен Хаг е под въпрос. "Червените дяволи" гостуват на Фулъм, който се представя колебливо от началото на сезона, но засега се държи на дистанция от зоната на изпадащите. Лондончани са 14-ти в класирането, но имат само 3 точки по-малко от днешния си съперник. Ман Юнайтед не е губил от Фулъм в последните 15 срещи между двата отбора.

Голямата новина е изваждането на Маркъс Рашфорд от състава. Той беше хванат да се забавлява в нощен клуб след загубата с 0:3 от Манчестър Сити миналата седмица. Тен Хаг нарече поведението му недопустимо и е взел решение да не разчита на него. Рашфорд, който има само един гол от началото на сезона, не е в групата за мача.

ℹ️ @MarcusRashford is unavailable for today's game.#MUFC || #FULMUN

— Manchester United (@ManUtd) November 4, 2023

През седмицата тимът загуби от Нюкасъл и отпадна от Купата на Лигата. В този мач Каземиро получи контузия и няма да играе няколко седмици. Рафаел Варан е на пейката, въпреки че имаше заболяване. Виктор Линдельоф също е болен и пропуска мача. Люк Шоу, Лисандро Мартинес и Тайрел Маласия са контузени.

Изборът на Тен Хаг в защита не е голям. Уан-Бисака започва като титуляр за първи път в мач от Висшата лига от 3 септември, а Джони Еванс Кристиан Ериксен, Бруно Фернандиш и Расмус Хойлуд се завръщат сред титулярите. Софиан Амрабат е оставен на пейката, където е и Мейсън Маунт.

⏰ Time for team news! 🗞️#MUFC || #FULMUN

— Manchester United (@ManUtd) November 4, 2023

ФУЛЪМ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

ФУЛЪМ: Лено, Кастан, Баси, Рийм, Робинсън, Палиня, Иуоби, Уилсън, Перейра, Вилиан, Мунис
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Онана, Уан-Бисака, Еванс, Магуайър, Далот, Мактоминей, Ериксен, Антони, Фернандеш, Гарначо, Хойлунд