Интер посреща Фрозиноне в мач от 12-ия кръг на Серия А. “Нерадзурите” ще са пределно мотивирани да спечелят двубоя и да се върнат на върха в класирането, след като вчера бяха изместени от там от Ювентус. Домакините са във великолепна серия от три поредни победи, а в последните си пет двубоя те имат четири успеха и само едно равенство. Гостите от Фрозиноне пък са в средата на таблицата и имат две победи в последните си пет срещи, но също така ще искат да постигнат поне частичен реванш пред своите фенове след уникалната загуба, която допуснаха през миналата седмица, когато водеха с 3:0 двайсетина минути преди края, но в крайна сметка загубиха двубоя с 3:4 от Каляри.

Наставникът на Интер Симоне Индзаги връща в състава някои от основните играчи на тима, които получиха почивка срещу РБ Залцбург през седмицата. Дензъл Дъмфрис заема мястото си отдясно, Федерико Демарко също се завръща в средата на терена, а голямата звезда на тима Лаутаро Мартинес повежда атаката на тима. Бенжамен Павар и Хуан Куадрадо все още лекуват травми.

I nostri 1️⃣1️⃣⚫🔵 per #InterFrosinone 🦁

Powered by @play_eFootball #ForzaInter pic.twitter.com/11MPtyRNCh

— Inter (@Inter) November 12, 2023

За гостите от Фрозиноне Серхио Калай и Абду Харуи са с травми, а 17-годишният талант Арийон Ибрахимович сяда на пейката. Този мач ще е специален и за вратарят на тима Стефано Турати, който е бил час от юношеската формация на домакините.

📋 | 𝙎𝙏𝘼𝙍𝙏𝙄𝙉𝙂 𝙓𝙄

Gli undici Leoni scelti da mister Di Francesco#InterFrosinone pic.twitter.com/bDA3fEGc40

— Frosinone Calcio (@Frosinone1928) November 12, 2023