ПАОК измъкна равенство 2:2 срещу Виктория Пилзен в мач от третия кръг на Лига Европа. Българският национал Кирил Десподов се появи в игра за домакините в 66-ата минута и се отчете с асистенция.

Гостите започнаха силно и поведоха след половин час игра. Принс центрира към наказателното поле, където Милан Хавел овладя топката и със силен удар я прати в горния ляв ъгъл за 0:1.

В 39-ата минута Матей Видра отново обля трибуните с "леден душ", като вкара за 0:2. В 70-ата минута обаче гостите останаха с 10 души на терена след втори жълт картон на Сампсън Дуе.

В 84-ата минута ПАОК намали. Десподов пое топката на границата на наказателното поле и центрира към Тарик Тисудали, който отблизо вкара - 1:2.

Финалният щурм на "черно-белите" се увенча с успех. Дълбоко в добавеното време Абдул Раман Баба от близка дистанция засече пас на Мади Камара и донесе равенството 2:2.

Чешкият тим има три точки и е на 18-ото място във временното класиране на втория по сила европейски клубен турнир. „Двуглавите орли“ пък са на 30-ата позиция с 1 точка.